Gilman Durukan Ortaokulu

Vizyon: 0Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: 0Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz 8-C sınıfı öğrencisi Yüsra DÜŞMEZ ilçe 3.´sü olmuştur. İstanbul´da okullar arası yapılan güreş turnuvasında okulmuz öğrencilerinden 44 kiloda Denizcan ATAR ve 47 kiloda Semih TAŞTAN İstanbul 3.´sü olarak kürsüye çıkmışlardır. Büyükçekmece atletizim küçük kızlar yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Elif Dilara HAKYOLDAŞ ilçe 1.´si olmuştur. İstanbul Cumhuriyet Karate Şampiyonası´nda öğrencilerimiz Ahmet HAKAN,Yusuf Kemal KOÇAK,Nisa Günay KOÇAK kürsü yapmışlardır.

Saatler: 09.00-12.30 13.10-15.40
Sportif Etkinlikler: Var
Bilimsel Etkinlikler: Var
Proje Çalışmaları: Var

WEB - https://gilmandurukanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Muratçeşme Mah. Kubilay Cad. Nursu Sok / Büyükçekmece / İstanbul

Adres - Muratçeşme Mah. Kubilay Cad. Nursu Sok / Büyükçekmece / İstanbul

Ulaşım Silivri araçlarıyla Aymerkez durağından inerek 200 m. Tepekent araçlarıyla Eski Silivri Caddesi durağından inerek 200 m. Tüyap metrobüs-Muratçeşme minibüsleriyle Akkent Evleri 100 m.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km